Balkonginglasning här i Södertälje

Hej allesammans! Hur mår ni? Själv så mår jag bra och det gör även resten av familjen. Vi har faktiskt haft en oerhört härlig helg tillsammans och för en gång skull så har man hunnit ladda batterierna lite också. Hur som helst så hade jag tänkt att jag här i mitt inlägg idag skulle ta och berätta lite glada nyheter för er alla som skickat in frågor och funderingar kring det här med balkonginglasning här i Södertälje där jag och familjen befinner oss.

Balkongen är nu idag färdiginglasad och eftersom att vi är så oerhört nöjda med resultatet så tänkte jag faktiskt att jag även här idag skulle ta och passa på att skriva lite kort om det företaget som vi valde att vända oss till och även då det företaget som jag skulle vilja ta och tipsa er i exempelvis Solna, Kista, Uppsala och Södertälje med omnejd om, som nu under den senaste tiden har hört av er hit till mig på bloggen och frågat just då vilket företag som vi har valt att anlita för balkonginglasningen. Detta företag heter inget annat än Tanelin AB och det är ett riktigt kompetent och erfaret företag som verkligen vet vad de sysslar med. Vi blev ju faktiskt själva tipsade om att vända oss till just Tanelin AB och därför så är det ju lite extra roligt att jag själv sitter här idag, som en oerhört nöjd kund, och tipsar vidare om dem och de tjänster som de erbjuder sina kunder. Jag tycker i varje fall att de verkligen är superduktiga när det kommer till det som de sysslar med och därför så tror jag absolut att ni kommer att känna likadant. Jag passar även på att lägga in en länk som ni kommer att kunna klicka er vidare på ifall ni vill komma vidare direkt till Tanelin ABs egna sida för att läsa på lite mer om vilka dem är samt vad de kan göra för er!