Mindre sömn och mörkare ringar

Det är nog ganska oundvikligt att man ska åldras när man skaffar barn. Man blir äldre och åldras bara på grund av det också, men sen när man får barn också och inte får sova ordentligt om nätterna och hela tiden måste vara pigg och alert och hålla koll så åldras man betydligt snabbare. Jag märkte av det genom att jag fick väldigt mörka ringar under ögonen. Samma sak det här med botox och att bli av med rynkorna i ansiktet, de kring munnen och i pannan. Har gått till Hermes Clinic ett tag nu för att göra både fillers under ögonen för ljusa upp partiet samt för att göra botox för minskad synlighet av rynkorna. Tycker att både behandlingarna är väldigt effektiva och gör stor skillnad. Sen är det klart att de är inte direkt gratis med behandlingarna men jag tycker att det är värt det. Jag mår väldigt mycket bättre när jag gör dem och jag känner mig snyggare och tror att det syns utåt då också.

Kommer nog att fortsätta att gå till Hermes Clinic för behandlingar längre fram också, åtminstone så länge jag känner att jag behöver det. Kan hända att jag slutar ta botox och fillers när barnen blir äldre och jag får sova lite mer eller så fortsätter jag då för då kommer jag ju ändå att ha blivit lite äldre och då kanske det är ännu synligare. Nu är jag dessutom van vid att inte se mig själv med några rynkor så om jag helt plötsligt skulle se dem skulle det kännas väldigt konstigt.

Du gillar kanske också...