Städservice och städföretag

Jag har alltid tyckt att det verkar vara en så fruktansvärt onödig kostnad det här med att lägga pengar på ett städföretag i Västerås. Att betala för att få över personal som kan städa åt en. Det är klart att jag tycker att det är tråkigt att städa och gärna skulle slippa det men jag tänkte att det var onödigt. Nu sist när vi skulle ha kalas så blev det dock väldigt stressigt för restaurangen som skulle leverera catering till oss fick förhinder och då fick jag plötsligt väldigt mycket att göra. Så när jag skulle ta hand om maten så fick jag istället överlägga alternativen snabbt. Valet föll på Style Service AB, ett städföretag i Västerås, så att jag faktiskt tog professionellt städhjälp istället för att söka efter en annan restaurang. Så lagade jag maten och så städade de.

Tycker att det blev riktigt bra och det var faktiskt väldigt skönt att kunna få hjälp med det. Tror inte att jag kommer att göra det till någon vanan men tror faktiskt att för storstädningar, som inför jul så kommer det nog vara ganska lockande att ringa till Style Service AB i Västerås och be dem komma över för städningen. För när jag själv har hand om städningen så tar den flera dagar medan städarna från städföretaget lyckades med detsamma, plus ännu mer, på bara några timmar. När man kan spara så mycket tid så blir det faktiskt nästan lite värt det att betala lite för att få hjälpen. Det är så skönt och underlättar verkligen hur mycket som helst. Hinner med att göra väldigt mycket annat under tiden som de fixar så det blir rent och fint här hemma. Bästa grejen ju!