Min uppväxt på Hässleholm

Vet faktiskt inte om det är familjen fel helt och hållet om man börjar att må dåligt och behöver gå i terapi. Tror att det kan ha viss del men att det knappast är allting. För när jag var liten och vi bodde i Hässleholm så hade jag det perfekt hemma. Hade verkligen ett lugnt och tryggt hem och skulle inte vilja byta bort det mot någonting. Dock så hade jag det mindre bra i skolan i Hässleholm där jag blev mobbad. Så att även om det var bra hemma så fick det mig att må väldigt dåligt och gjorde så att jag tillslut behövde gå i terapi på Ulrikas Medvetenhet och Balans för att försöka få hjälp med att hantera mina negativa tankar och känslor.

Det hjälpte väldigt mycket att gå hos min terapeut där på Ulrikas Medvetenhet och Balans i Hässleholm, gjorde det i lite över ett år och det hjälpte mig att bli tryggare i mig själv. Så nu är jag väldigt positivt inställd till terapi och det som det innebär.

Men som sagt så tror jag att familjen kan ha viss effekt. Kanske hade jag mått ännu sämre och gått ner mig alldeles om jag inte hade haft det så bra hemma. Så tror verkligen att det kan påverka och ha stora effekter. Jag har hört att man kan vinna ganska mycket på det och att jag därför inte alls behöver tänka på det. Boka tid för terapi så snart som möjligt som den psykiska hälsan blir starkare och vanligare än bara en dag i veckan, det är mitt råd. Och Ulrikas Medvetenhet och Balans i Hässleholm var väldigt bra så rekommenderar dem.