Tandblekning mot kaffegula tänder

Bara för att man är mamma och har fullt upp med barnen och allting som behöver ordnas så behöver man inte känna sig nedgången. Då är det betydligt bättre om man kan se över sitt utseende, som tandblekning eller fransförlängning, för att få gjort någonting som gör att man kan känna sig lite snyggare och känna att man trivs med sitt utseende. Tror att det bästa jag kan göra är att helt enkelt se till att gå och göra tandblekning. Fransar är ingenting för mig och att ha långa naglar med nagelförlängningar är snyggt men ingenting för mig som småbarnsmamma för de skulle gå av direkt.

Det finns en salong här väldigt nära oss, SQ Cosmetics, som erbjuder tandblekning så tänker att jag borde kunde gå över dit och få blekt tänderna. För jag kan inte lämna barnen själva, nackdelen med att ha en stor familj med små barn, men jag kanske kan göra så att jag ber grannen om att passa dem under tiden som behandlingen pågår, för det ska inte vara under så värst lång tid heller. Känner att det nog är det bästa att göra.

Har alltid haft lite dåligt självförtroende när det kommer till mina tänder. De är raka nu för jag har haft tandställning när jag var liten men de är lite gula i tonen. Och nu som mamma så är jag väl lite för trött och dricker lite för mycket kaffe för att hålla igång vilket gör att tänderna blir ännu gulare. Så kommer se till att göra den där tandblekningen på SQ Cosmetics och tror verkligen att det kommer göra hur stor skillnad som helst.
Om inte så att andra märker det så åtminstone för min egen del.